Kwaliteiten

Kwaliteit flexibiliteit en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden met betrekking tot onze producten en logistiek. Alle industrieën hebben hun eigen specifieke eisen voor wat betreft de kwaliteitstandaard. Samen zijn wij in staat de juiste formule voor elk proces te vinden.

Diervoedersector
Deze sector heeft met een enorme ontwikkeling te maken gehad met betrekking tot de veiligheid van de producten. Het GMP + kwaliteitssysteem is de standaard in deze sector en daarom geïmplementeerd in de gehele organisatie van de Marson Groep. Dit betekent dat alle producten en logistieke bewegingen kunnen worden gevolgd tot de bron van herkomst. Kritieke punten in het proces zijn ondervangen en worden gecontroleerd. Controles vinden deels plaats in ons eigenlijk laboratorium , deels
in onafhankelijke erkende FOSFA laboratoria.
Deel van deze controles vinden plaats d.m.v. analyses op mogelijke gevaarlijke contaminaties. Tevens vinden periodieke audits plaats van alle toeleveranciers van grondstoffen op betrouwbaarheid en productkwaliteiten.

Energiebranche en overige technische sectoren
De energiebranche heeft op gebied van innovatieve ontwikkeling een sterke groei doorgemaakt. Goede voorbeelden zijn de productie van biodiesel en groene energie (verbranding) waarbij plantaardige oliën en vetten centraal staan. Ook worden onze producten ingezet in biogasvergistings-processen. MOH probeert zich in de energie-sector te onderscheiden door de inzet van duurzame grondstoffen welke niet concurreren met de voedselketen. Recycling van frituurvet en gebruik van zogenaamde technische producten welke niet ingezet worden in food of feed zijn goede openingen in deze.
Daarnaast is MOH een RSPO member (Roundtable on Sustainable Palm Oil) waar duurzame productie en product-ontwikkeling de hoogste prioriteit hebben. MOH is er zeker klaar voor!

Bekijk onze kwaliteitscertificaten:
» GMP kwaliteitscertificaat Marine Olie Handelmij BV
» GMP kwaliteitscertificaat Groot's Extractiefabriek BV
» GMP kwaliteitscertificaat BTTM
» QS certificaat
» www.rspo.org (membershipnr 2012 6090 0000)