Home 5 Industrieën 5 Specialisaties

Precisie en expertise in elke druppel

Plantaardige oliën en vetten zijn veelzijdig toepasbaar. Onze specialisaties weerspiegelen onze toewijding aan maatwerk en innovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het selecteren van de juiste grondstoffen die voldoen aan de hoge eisen van elke industrie. Deze expertise stelt ons in staat om producten uit ons portfolio nauwkeurig af te stemmen op de behoeften van onze klanten.

Neem contact op

Oleochemische industrie

In de oleochemische industrie worden plantaardige oliën en vetten door middel van chemische bewerking tot basis grondstoffen gecreëerd. In een wereld waar productievolumes blijven toenemen, wordt de vraag naar materialen van hernieuwbare grondstoffen alsmaar groter. Deze materialen zullen in de toekomst soortgelijke producten moeten vervangen die afkomstig zijn van fossiele brandstoffen. 

Papierindustrie

In de papierindustrie, waar recycling en productie hand in hand gaan, bieden onze plantaardige oliën en vetten een essentiële bijdrage. Onze producten helpen de druk op flora & fauna te verminderen door efficiëntie in het hergebruik van papier.

Cosmetische industrie

Van het Oude Egypte tot de moderne miljardenindustrie, oliën en vetten zijn onmisbaar in cosmetica; wij leveren specifieke grondstoffen voor duizenden toepassingen, waarbij kwaliteit en zuiverheid vooropstaan.

Kwaliteit

Omdat het goed moet zijn

Certificeringen & standaarden

Onze producten voldoen aan de hoogste internationale standaarden voor duurzaamheid en kwaliteit.

 

Laboratoriumfaciliteiten

Onze geavanceerde laboratoriumtests waarborgen de zuiverheid en kwaliteit van elk product.

Landen

Actief bezig met handelen van producten in verschillende landen wereldwijd. 

Opslagfaciliteiten

M.O.T.T. gevestigd in Wormer (omgeving Amsterdam) en T.T.M in Moerdijk (omgeving Rotterdam).

KT+ (per jaar)

Gehandelde tonnages.

Jaren ervaring

Wij zijn uw betrouwbare partner voor kwaliteit en expertise.

Contact

Wij komen graag met u in contact.

Wij geloven in het bouwen van duurzame relaties, gebaseerd op transparantie en wederzijds vertrouwen. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige olieproducten of een betrouwbare partner in de olie-industrie, wij staan klaar om u te ondersteunen.