Navigatie overslaan
Marine Olie - Netherlands - Fats & Oils

Specialties

Oleochemische industrie

hier wordt een variëteit aan half fabricaten geproduceerd: de zogeheten vetderivaten. Door de grote stijging van productievolumes tijdens het afgelopen decennium, is ook de vraag naar duurzame grondstoffen – zoals vetzuren – toegenomen.

Papier industrie

Waar het produceren en recyclen van papier in een continue proces plaatsvindt, met als gevolg een afnemende druk op de flora & fauna door het hergebruik van papier. De plantaardige olieen & vetten dienen hierbij als smeermiddel voor de walsen en het reinigen van het papier.

Cosmetische industrie;

dateert vanuit het Oude Egypte .In de afgelopen eeuwen heeft zich dit tot een miljarden industrie ontwikkeld. Deze uitbreiding heeft tot duizenden specifieke grondstoffen geleid voor diverse toepassingen, waarbij oliën en vetten altijd een belangrijke rol spelen.

Veiligheid & kwaliteit,

zijn van de hoogst mogelijke standaard, welke aan alle gezond – en veiligheid reguleringen moeten voldoen. De selectie olie en vetten is gelimiteerd, waarbij alleen de top kwaliteit goederen kunnen worden ingezet.

Onze rol

is het selecteren van passende grondstoffen uit onze portfolio, welke aan de hoge kwaliteitseisen van de verschillende industrieën moeten voldoen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op